Renovació de jardí i construcció d’una pèrgola

posted in: Sin categoría | 0

Renovem un jardí d’una casa a Vilassar. De l’antic jardí només conservem la piscina però realitzem una rehabilitació integral d’aquesta. Aquesta actuació ha consistit en refer tot el got de la piscina. Hem reparat tot el got, aplicat una nova capa de formigó per tapar fissures i allisar el terra i parets de la piscina. Una vegada finalitzada aquesta primera part de l’obra, hem procedit a revestir novament la piscina amb peces de gres de color blau tipus gresite. En acabar el treball de col·locació de les peces hem procedit al seu rejuntat amb ciment tècnic de color blanc específic per a piscines. Finalment hem renovat la coronació canviant les peces que hi havia i que estaven en molt mal estat per un gres porcellànic blanc de primera qualitat i de gran resistència i durabilitat.

Hem realitzat el ajardinamiento dels voltants de la piscina eliminat les restes de la gespa que quedava, i preparant i anivellant el terreny. Després hem instal·lat gespa artificial en tota la parcel·la. El propietari també ens demana que rehabilitem tot el mur adjacent amb el carrer.

Construïm també una pèrgola de fusta adossada a la casa. Realitzem també els tractaments de fusta necessaris per garantir la seva solidesa i resistència davant les inclemències del temps que les afecten com el sol, pluja, fred o vent. També instal·lem un sistema de canalització, que facilita el desguàs pels pilars i sistema d’il·luminació.

Finalment construïm una zona de barbacoa d’obra sota la pèrgola i adossada a la paret. D’uns quatre metres d’ample té doble aigüera, una àmplia zona de treball i la barbacoa d’obra amb xemeneia metàl·lica negra d’extracció de fums. A la zona inferior armaris tancats amb portes de fusta i zona per a refrigerador.