Construcció d’un jardí amb piscina

posted in: Sin categoría | 0

Jardineria Castañé ha construït una piscina en una casa unifamiliar de la Panadella.

Comencem planificant com serà la piscina, on la col·locarem i la seva grandària. Una vegada escollit el got i l’estil de la piscina ens posem a la feina.

La piscina la realitzem a gust del nostre client amb el sistema constructiu de piscines de formigó projectat. La piscina compta amb una escala rectangular en una de les cantonades, amb un acabat interior realitzat amb revestiment vitri (gresite) de color blau i la coronació i terrassa estan realitzades amb gres porcellànic de primera qualitat i de gran resistència i durabilitat.

També hem realitzat l’enjardinament dels voltants de la piscina. El propietari també ens demana que rehabilitem tot el mur adjacent amb el carrer.

Una vegada acabada la piscina i fetes aquestes actuacions, instal·lem gespa artificial en tota la parcel·la.També instal·lem unes jardineres en un extrem del jardí i les delimitem amb una petita rocalla, a l’interior posem plantes amb malla antigerminant i cobrim amb pedra volcànica. També realitzem aquesta mateixa actuació al voltant d’un arbre que hi ha en el jardí i que hem conservat i donat major protagonisme.